VANILLA MUFFINS - Gimme Some Sugar Oi! (Gold Vinyl)

Niet op voorraad
14,50 €
Meer informatie
Band Vanilla Muffins
Genre Punk , Oi
Releasedatum 1 jan. 2016
label Rebellion Records ‎

A1 Gimme Some Sugar Oi!
A2 Mommy's Wonderful
A3 We Are The City Boys
A4 Mommy It's Me!
A5 Saturday
A6 Beauty And The Beast
B1 Mommy, How Can We Stay Young?
B2 Uncle Criminal
B3 Blue Red Forever
B4 I Can't Hear You
B5 Mike Tyson
B6 Hands Off Our Liberty
B7 Switzerland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VANILLA MUFFINS - Gimme Some Sugar Oi! (Gold Vinyl)