THE EJECTED - Back From The Dead (Green Vinyl)

Op voorraad
Ran 236
15,00 € 12,40 €
Meer informatie
Genre Punk , Oi
Releasedatum 16 mei 2016
label Randale Records

A1 Cops Are Coming
A2 Gonna Make A Noise
A3 Hooligan
A4 Attack Attack Attack
A5 M.I.A. (Missing In Action)
A6 Zombie Girlfriend
B1 Blackout!
B2 Dead Man Walking
B3 King Of The Asbos
B4 Give 'Em The Finger
B5 Android Girl
B6 Last Man Standing
B7 Death Row Killer

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:THE EJECTED - Back From The Dead (Green Vinyl)