ROTTING CHRIST - Genesis (Transparant Orange Vinyl)

Op voorraad
MAP 146
25,00 €
Meer informatie
Band Rotting Christ
Genre Black metal
Releasedatum 6 nov. 2020
label Metal Age Productions

A1 Daemons 3:27
A2 Lex Talionis 5:05
A3 Quintessence 4:49
B1 Nightmare 7:11
B2 In Domine Sathana 5:17
B3 Release Me 3:51
C1 The Call Of The Aethyrs 4:35
C2 Dying 4:52C3 Ad Noctis 6:15
D1 Under The Name Of Legion 6:30
D2 Astral Embodiment (Live) 5:52
D3 In Domine Satana (Live)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ROTTING CHRIST - Genesis (Transparant Orange Vinyl)