MR DEATH - Descending Through Ashes

Niet op voorraad
Speciale prijs 10,00 € 8,26 € Normale prijs 15,00 €
Meer informatie
Genre Death metal
Releasedatum 1 sep. 2011
label Agonia Records

A1 To Armageddon
A2 The Plague And The World It Made
A3 Come Winter
A4 Your Final Demise
A5 Bloodfalls
B1 From The Valley Of Defilement
B2 Another State Of Decay
B3 Stillborn In A Dying World
B4 Descending Through Ashes
B5 The Coiled

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MR DEATH - Descending Through Ashes